Projectplan.

Als je op zoek bent naar een startbudget, moet je wel een goed projectplan hebben. Lees hieronder hoe je een projectplan moet opstellen waarin alle belangrijke onderdelen aan bod komen en voor jou relevant zijn. Naast beschrijvingen vind je hier ook handige downloads en links naar andere websites.

Wil je in aanmerking komen voor een startbudget? Toets je initiatief dan aan de voorwaarden en criteria in de Subsidieregeling CityLab010 2020. In artikel 10 van deze regeling staan de onderdelen die in je projectplan moeten staan. Op basis van je projectplan kent de Stadsjury punten toe voor:

  1. Kwaliteit van het projectplan: hoe realistisch is het dat de doelstellingen van het projectplan worden gehaald?

  2. Mate van vernieuwing: hoe vernieuwend is het initiatief voor Rotterdam?

  3. Maatschappelijke bijdrage: welke bijdrage wordt geleverd aan de thema’s van CityLab010?

Beeldmateriaal zal je initiatief nog duidelijker maken. Neem pakkende en duidelijke illustraties op in de bijlage van het projectplan of deel in het plan een link naar een filmpje.

Let op! Het invullen van het projectplan formulier moet gebeuren in het standaard programma voor het bewerken van pdf’s: Adobe Acrobat Reader. Dit programma is hier gratis te downloaden. Formulieren ingevuld met andere software kunnen niet in behandeling genomen worden.

Laten we starten!

Alle hulpmiddelen uit de toelichting:

Hieronder staan alle hulpmiddelen uit de toelichting op een rij. Kijk wat jij nodig hebt voor jouw projectplan!