Projectplan.
Zo stel je deze op

Als je op zoek bent naar een startbudget, moet je wel een goed projectplan hebben. Daar zal het start-up programma je bij helpen.

Het projectplan stel je op via je account op citylab010.nl. Hier vul je het Format projectplan in. In dit format zijn alle onderdelen opgenomen die van belang zijn voor het aanvragen van een startbudget bij CityLab010. Je bent vrij om bijlagen toe te voegen, waardoor je plan meer gaat leven. Denk hierbij aan een link naar een videopitch, een portfolio, schetsen, foto's of andere afbeeldingen. 

Waar moet je op letten?

In de subsidieregeling van CityLab010 staat precies welke onderdelen in je projectplan moeten staan. In het format projectplan dat je via je account kan invullen zijn al deze onderdelen als vragen opgenomen. Hier vind je alvast de belangrijkste spelregels op een rij. 

Toolkit

Ook de CityLab010 toolkit kan je ondersteunen bij het opstellen van een goed projectplan. In deze toolkit vind je links en downloads die hier goed van pas kunnen komen. Bijvoorbeeld een innovatie quickscan, een juridische quickscan voor startende ondernemers en een white paper over het opstellen van een ondernemingsplan.

Onderaan deze pagina staan verschillende hulpmiddelen op een rij. Kijk wat jij goed kan gebruiken voor jouw projectplan!

Beoordeling van je projectplan

De Stadsjury beoordeelt je aanvraag voor een startbudget. Dat doen ze door punten toe te delen voor drie onderdelen in je projectplan. Zorg dus dat die duidelijk verwerkt zijn in je projectplan!

  1. Kwaliteit van het projectplan: hoe realistisch is het dat de doelstellingen van het projectplan worden gehaald?

  2. Mate van vernieuwing: hoe vernieuwend is het initiatief voor (een deel van) Rotterdam?

  3. Maatschappelijke bijdrage: welke bijdrage wordt geleverd aan het socialer, groener of veiliger maken van Rotterdam?