Over CityLab010.
Groen licht voor vrije energie.

CityLab010 is een ondersteuningsprogramma met een budget van ruim 3 miljoen euro voor initiatiefnemers die aan hun droom voor Rotterdam willen werken. We bieden je de kans jouw initiatief voor de stad waar te maken. Ons programma biedt hulp in de vorm van kennis, coaching en netwerk. Ook kun je de kennis in de stad benutten voor jouw initiatief en nieuwe samenwerkingen aangaan. Dit maakt van CityLab010 dé energiebron voor de stad van morgen.

Vanaf 12 maart tot en met 14 juni 2019 krijg je met ons start-up programma de kans om via diverse workshops, netwerkevents en adviezen van gemeentelijke experts en onze partners bij jouw initiatief een sterk projectplan te maken. Als het projectplan voldoet aan de spelregels kun je een startbudget aanvragen. Niet bij CityLab010 maar bij het subsidieloket van de Gemeente Rotterdam. 

Na de zomer selecteert een Stadsjury de beste projectplannen die een startbudget verdienen en biedt dit aan in een juryrapport aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Rotterdam. Dan wordt bekend welke initiatieven met hulp van CityLab010 van start kunnen gaan.

Doe mee met CityLab010.
Van initiatief naar projectplan.

Bekijk alle categorie├źn