Doe mee met CityLab010.
Van initiatief naar projectplan.

CityLab010: dé plek voor de start van jouw initiatief

CityLab010 is een start-up programma voor dromers, denkers en doeners in Rotterdam. Er is jaarlijks een budget van ruim 3 miljoen euro beschikbaar. Het programma helpt je om van jouw idee een projectplan te maken dat concreet genoeg is om te gaan realiseren. CityLab010 biedt je coaching, kennis en een netwerk om jouw initiatief een stap verder te brengen. Door je initiatief aan te melden kunnen we met je in contact komen en een coach aan je koppelen. Daarna vragen we je een korte samenvatting van jouw initiatief op deze website te delen. Dat kan via een aantal simpele stappen. Dit is nog geen definitieve aanvraag voor een startbudget. Slechts een eerste stap. Voel je vrij om jouw innovatieve idee voor de stad te delen.

Ready? Set? Go!

  1. Lees eerst de spelregels door van Citylab010.
  2. Maak een Citylab010 account aan. Hiermee kan je een initiatief inschrijven (stap 3). Heb je al een account? Dan kan je je initiatief direct inschrijven
  3. Meld je initiatief aan via ons aanmeldformulier en omschrijf kort je initiatief. Gebruik daarvoor eventueel het invulbare projectplan. Doe dit uiterlijk 1 mei 2021 voor deze editie van CityLab010 en zorg daarna voor 21 juni voor een stevig projectplan.  
  4. Ga naar je CityLab010 account. Hier vind je de inschrijving van je initiatief terug (stap 3). Vul je samenvatting van je initiatief aan en dien deze in bij CityLab010 zodra je klaar bent. Je coach bekijkt je samenvatting en maakt deze publiek in het initiatievenoverzict op de website.
  5. Tip: maak een goed CityLab010-projectplan met behulp van ons format.
  6. Tot en met 21 juni kun je met een projectplan startbudget aanvragen bij het subsidieloket van de gemeente Rotterdam.