Doe mee met CityLab010.
Van initiatief naar projectplan.

CityLab010: dé plek voor de start van jouw initiatief
Op dit moment zijn we druk bezig met de voorbereiding van het CityLab010-jaar 2021. Heb jij een goed idee voor Rotterdam? Een goed idee waar de stad en haar inwoners beter van worden? En wil je in contact komen met CityLab010? Kijk dan op de pagina contact. Hier staan al onze coaches en onderaan vind je de algemene gegevens om team CityLab010 te bereiken. Voel je vrij om even te bellen of een mailtje te sturen en het over jouw idee te hebben. Zodra de officiele aanmelding van start gaat laten we jou dat meteen weten!

CityLab010 is een start-up programma voor dromers, denkers en doeners in Rotterdam. Er is jaarlijks een budget van ruim 3 miljoen euro beschikbaar. Het programma helpt je om van jouw idee een projectplan te maken dat concreet genoeg is om te gaan realiseren. CityLab010 biedt je coaching, kennis en een netwerk om jouw initiatief een stap verder te brengen. Door je initiatief aan te melden kunnen we met je in contact komen en een coach aan je koppelen. Daarna vragen we je een korte samenvatting van jouw initiatief op deze website te delen. Dat kan via een aantal simpele stappen. Dit is nog geen definitieve aanvraag voor een startbudget. Slechts een eerste stap. Voel je vrij om jouw innovatieve idee voor de stad te delen.

  1. LET OP: Officieel Inschrijven voor het CityLab010-jaar 2021 is nu nog niet mogelijk. Contact opnemen kan natuurlijk altijd!
  2. Ben je aangemeld? Hier staan de spelregels (ronde 2020) van Citylab010 nog een keer op een rij.
  3. Ga naar je CityLab010 account. Vergeet niet je samenvatting van je initiatief in te dienen bij CityLab010.
  4. Tip: maak een goed CityLab010-projectplan met behulp van ons format.
  5. Voor de zomer kun je met een projectplan startbudget aanvragen bij het subsidieloket van de gemeente Rotterdam.