Doe mee met CityLab010.
Van initiatief naar projectplan.

CityLab010: dé plek voor de start van jouw initiatief
CityLab010 is een start-up programma voor dromers, denkers en doeners in Rotterdam. Er is jaarlijks een budget van ruim 3 miljoen euro beschikbaar. Het programma helpt je om van jouw idee een projectplan te maken dat concreet genoeg is om te gaan realiseren. CityLab010 biedt je coaching, kennis en een netwerk om jouw initiatief een stap verder te brengen. Door je initiatief aan te melden kunnen we met je in contact komen en een coach aan je koppelen. Daarna vragen we je een korte samenvatting van jouw initiatief op deze website te delen. Dat kan via een aantal simpele stappen. Dit is nog geen definitieve aanvraag voor een startbudget. Slechts een eerste stap. Voel je vrij om jouw innovatieve idee voor de stad te delen.

Ready? Set? Go!

  1. Lees eerst de spelregels door van Citylab010.
  2. Maak een Citylab010 account aan. Hiermee kan je inschrijven (stap 3). Heb je al een account? Dan kan je je initiatief direct inschrijven.
  3. Meld je initiatief aan voor deze editie van CityLab010 via ons aanmeldformulier en ga in gesprek met je coach over je initiatief.
  4. Ga naar je CityLab010 account. Vul je samenvatting van je initiatief aan en dien deze in bij CityLab010 zodra je klaar bent.
  5. Uiterlijk 27 mei 2020 kun je met een projectplan startbudget aanvragen bij het subsidieloket van de gemeente Rotterdam.