Doe mee met CityLab010.
Van initiatief naar projectplan.

CityLab010: dé plek voor de start van jouw initiatief
Op dit moment kun je je niet meer aanmelden voor de ronde van 2020. Alle inschrijvingen zijn inmiddels binnen. Deze initiatiefnemers gaan samen met hun coach hun projectplan verder uitwerken. 

CityLab010 is een start-up programma voor dromers, denkers en doeners in Rotterdam. Er is jaarlijks een budget van ruim 3 miljoen euro beschikbaar. Het programma helpt je om van jouw idee een projectplan te maken dat concreet genoeg is om te gaan realiseren. CityLab010 biedt je coaching, kennis en een netwerk om jouw initiatief een stap verder te brengen. Door je initiatief aan te melden kunnen we met je in contact komen en een coach aan je koppelen. Daarna vragen we je een korte samenvatting van jouw initiatief op deze website te delen. Dat kan via een aantal simpele stappen. Dit is nog geen definitieve aanvraag voor een startbudget. Slechts een eerste stap. Voel je vrij om jouw innovatieve idee voor de stad te delen.

  1. LET OP: Inschrijven voor het CityLab010-jaar 2020 is na 14 mei niet meer mogelijk.
  2. Ben je aangemeld? Hier staan de spelregels van Citylab010 nog een keer op een rij.
  3. Ga naar je CityLab010 account. Vergeet niet je samenvatting van je initiatief in te dienen bij CityLab010.
  4. Tip: maak een goed CityLab010-projectplan met behulp van ons format.
  5. Uiterlijk 20 juni 2020 kun je met een projectplan startbudget aanvragen bij het subsidieloket van de gemeente Rotterdam.