The Cliff Rotterdam. Heel Rotterdam kan sportklimmen.

Wie The Cliff
We zijn twee gepassioneerde klimvrienden, die al jaren samen de echte rotsen trotseren. We geloven in dat sportklimmen bijdraagt aan gezondheid en welzijn. Samen willen we de explosieve groei van de sport ook in Rotterdam mogelijk maken
Jaar 2019
Categorie Meer sport

The Cliff werkt aan een gezond Rotterdam. Sportklimmen moet daarom voor iedereen toegankelijk zijn. Er is een explosieve groei van klimmers in Nederland. Wij willen een moderne klimhal van 18 meter hoog waar 200 klimmers hun grenzen verleggen op een unieke wand die voldoet aan Olympische normen.

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

Sportklimmen doe je samen. Naast fysieke kracht en techniek leer je elkaar vertrouwen, verantwoording te nemen en elkaar te stimuleren in het nastreven van persoonlijke doelen. Uit onderzoek en eigen ervaring is gebleken dat (sport)klimmen doet groeien: zowel mentaal, sociaal als fysiek.
We willen sportklimmen in Rotterdam naar een hoger niveau tillen. The Cliff doet dit door enerzijds de sport laagdrempelig te maken voor nieuwe klimmers en anderzijds een podium te bieden voor de topsport: een unieke combinatie die tot op heden slechts enkel in Utrecht mogelijk is.

Bijlagen.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Simon Van Senten