Start-up programma.

CityLab010 helpt jou bij het maken van een zo goed mogelijk projectplan. Met het projectplan kan je een startbudget aanvragen bij het subsidieloket van de Gemeente Rotterdam. Hieronder vind je het start-up programma van CityLab010. Dat programma loopt tot de zomer van 2019. Hieronder staan alle onderdelen van het Start-Up programma. Maak gebruik van wat jou aanspreekt of wat jij nodig hebt. We zien je graag snel!

Onderdelen Start-Up programma CityLab010

Vraag maar raak aan onze partners!

CityLab010 is een samenwerkingsprogramma tussen de gemeente Rotterdam en een aantal maatschappelijk betrokken partners. Allemaal partners met een grote betrokkenheid voor de stad Rotterdam. Stuk voor stuk maken zij zich hard voor ondernemende Rotterdammers om hun droom waar te maken. Zij zetten hun netwerk, kennis en expertise in om initiatiefnemers verder te helpen. Dat gebeurt tijdens workshops, events, inspiratiesessies of in persoonlijke gesprekken. En om het heel makkelijk te maken zetten de partners in juni, een vrijdagochtend in de week, de deuren open en ben je welkom op het spreekuur. Via deze website kun je je hiervoor aanmelden. Lees op onze partnerpagina wat ze voor je kunnen betekenen en hoe je contact met ze kan opnemen. En hou onze agenda in de gaten om te zien wanneer je ze een spreekuur houden.

We hebben voor jou een checklist gemaakt met alle belangrijke onderdelen voor een projectplan op een rij. Want als je op zoek bent naar een startbudget, moet je wel een goed projectplan hebben. Bekijk eerst checklist en ontdek welke onderdelen voor jouw projectplan relevant zijn. Naast beschrijvingen vind je hier ook handige downloads en links naar andere websites.

De coaches van CityLab010 bestaat uit een gedreven club mensen die werkzaam zijn bij de gemeente Rotterdam. Zij hebben een breed palet aan kennis en ervaring en weten als geen ander hoe de hazen lopen, in de stad en binnen de gemeente Rotterdam. Zij delen hun netwerk graag met je en ze weten precies wat een projectplan een góed projectplan maakt. Elke categorie heeft z'n eigen coach. Ze weten wat CityLab010 en kunnen je adviseren over jouw initiatief.

De nieuwe partner van CityLab010 Voor Goed - The Impact Agency heet de sociaal ondernemers van CityLab010 welkom. Bij Voor Goed komen samen onder andere sociaal ondernemers, corporates, de overheid en diverse fondsen aan de maatschappelijke vraagstukken van de stad. Voor Goed faciliteert sociaal ondernemers/initiatiefnemers (startups en scale-ups) onder andere door ze te verbinden met het juiste netwerk, kennis en geld. Schuif aan voor extra kennis en ervaring van 9.00 tot 11.00 uur op donderdag 23 mei 2019. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Houd onze agenda in de gaten voor meer informatie over de inloopochtenden bij Voor Goed.

CityLab010 geeft de mogelijkheid om uiterlijk 14 juni 2019 bij het Subsidieloket van de gemeente Rotterdam een startbudget aan te vragen om je projectplan uit te voeren. Het startbudget krijg je in de vorm van een subsidie. In Subsidieregeling CityLab010 zijn de criteria en voorwaarden te vinden voor het aanvragen van het startbudget. Kijk hier voor meer infomatie over hoe je een startbudget aanvraagt.

Van 15 tot en met 18 april 2019 organiseren we verschillende workshops die jou helpen om een goed projectplan te maken. Hoe weet jij of jouw initiatief wel innovatief is volgens CityLab010? Waar moet je aan denken als je een initiatief hebt dat in de buitenruimte plaatsvindt? Van financiële zaken tot een scherpe doelgroepsbepaling, van juridische aspecten tot het bepalen van je impact. Deelname is gratis en via deze website kan je je aanmelden. Dit doe je via de aanmeldknop in de agenda. Bekijk hier de agenda.