Start-up programma.

CityLab010 is een ondersteuningsprogramma met een jaarlijks budget van ruim 3 miljoen euro voor initiatiefnemers die aan hun droom voor Rotterdam willen werken. We bieden je de kans jouw initiatief voor de stad waar te maken. Ons programma biedt hulp in de vorm van kennis, coaching en netwerk. Ons Start-Up programma biedt onder andere workshops, inspiratiesessies, gesprekken en tools om jou verder te helpen met je initiatief. Op dit moment werken we hard aan het najaarsprogramma. Ondertussen kun je de komende weken binnenlopen bij onze partner Voor Goed - The Impact Agency. Ben je al druk bezig met het uitwerken van je idee? Dan hebben we hieronder een handige checklist voor het maken van een goed projectplan. 

We hebben voor jou een checklist gemaakt met alle belangrijke onderdelen voor een projectplan op een rij. Wel goed om te weten dat dit de richtlijnen zijn voor het CityLab010-jaar 2019. Het kan zijn dat er inhoudelijke wijzigingen plaatsvinden in de regeling voor het jaar 2020. 

Bekijk de checklist en ontdek welke onderdelen voor jouw projectplan relevant zijn. Naast beschrijvingen vind je hier ook handige downloads en links naar andere websites.

Partner van CityLab010 Voor Goed - The Impact Agency heet de sociaal ondernemers van CityLab010 elke maand welkom. Bij Voor Goed komen samen onder andere sociaal ondernemers, corporates, de overheid en diverse fondsen aan de maatschappelijke vraagstukken van de stad. Voor Goed faciliteert sociaal ondernemers/initiatiefnemers (startups en scale-ups) onder andere door ze te verbinden met het juiste netwerk, kennis en geld. Schuif aan voor extra kennis en ervaring. Deelname is gratis, meld je van te voren wel even aan.

Kijk in onze agenda voor de data.