Spelregels CityLab010.

CityLab010 is een start-up programma voor innovatieve initiatieven. Het programma helpt je om jouw initiatief om te zetten in een projectplan. Met dit  projectplan kun je een startbudget aanvragen bij het subsidieloket van de Gemeente Rotterdam. Hiervoor is in 2019 € 3.114.000 beschikbaar. Om in aanmerking te kunnen komen voor een startbudget moeten initiatieven voor de ronde van 2019 voldoen aan de criteria en voorwaarden zoals deze zijn omschreven in de Subsidieregeling CityLab010 2019.

Nieuwe ronde 2020
Inmiddels is het subsidieloket gesloten en kan er geen startbudget meer worden aangevraagd. Je kunt vanaf september meedoen voor de ronde in 2020! De regeling voor 2020 wordt aangepast, hierover informeren we je verder in september. Vanaf september komen we graag met je in contact. Houd de website en onze social media daarvoor in de gaten.

De spelregels van CityLab010 op een rij (de inhoudelijke voorwaarden en criteria worden voor het CityLab010-jaar 2020 aangepast):

  • Jouw initiatief moet worden uitgevoerd in de Gemeente Rotterdam of ten goede komen van de Gemeente Rotterdam. 
  • Er moet een korte samenvatting van het initiatief gedeeld worden op de website van CityLab010.
  • Je moet contact opnemen met de coaches van CityLab010 om te laten weten dat je mee wilt doen.
  • Uiterlijk 2020 kan je met een projectplan een startbudget aanvragen bij het subsidieloket van de Gemeente Rotterdam.
  • De Stadsjury beoordeelt de projectplannen en geeft in een juryrapport aan welke projectplannen in aanmerking komen voor startbudget.
  • Per categorie krijgen de beste initiatieven een startbudget.
  • De Gemeente Rotterdam verzorgt de afhandeling van het juryrapport.

Doe mee met CityLab010.
Van initiatief naar projectplan.

Lees meer