Inschrijvingen 2020.

CityLab010 2020

Op de pagina 'Doe mee met CityLab010' hebben we uitgelegd hoe CityLab010 in zijn werk gaat.

Om deel te nemen aan CityLab010 2020 moet je je initiatief inschrijven via deze pagina. Vul hiervoor onderstaand formulier in. Om gebruikt te kunnen maken van het formulier heb je een CityLab010 account nodig. Bij de inschrijving wordt er namelijk direct een initiatief voor je aangemaakt. Deze kan je vervolgens verder invullen en zodra je daarmee klaar bent, insturen naar CityLab010 om op de website te plaatsen.

Ga naar account aanmaken of inloggen indien je al een account hebt. Je komt daarna automatisch weer terug op deze pagina om je inschrijving af te ronden.

Op basis van de korte omschrijving van je initiatief zal CityLab010 je aan een coach toewijzen. Deze coach zal vervolgens contact met je opnemen over je initiatief. Let op: Wil je met meerdere initiatieven meedoen? Schrijf je andere initiatief dan opnieuw in met dit formulier. Je hoeft in dat geval geen nieuw account aan te maken.

Inschrijven

Je dient eerst een account aan te maken. Klik hier om te registeren. Na registratie kom je automatisch hier weer terug en kan je aanmelden.

Heb je al een account? Log dan hier in. Na inloggen kom je automatisch hier weer terug en kan je aanmelden.