Over CityLab010.
Groen licht voor vrije energie.

CityLab010 is een ondersteuningsprogramma met een jaarlijks budget van ruim 3 miljoen euro voor initiatiefnemers die aan hun droom voor Rotterdam willen werken. We bieden je de kans jouw initiatief voor de stad waar te maken. Ons programma biedt hulp in de vorm van kennis, coaching en netwerk: je kunt de kennis in de stad benutten voor jouw initiatief en nieuwe samenwerkingen aangaan. Dit maakt van CityLab010 dé energiebron voor de stad van morgen.

Initiatiefnemers 2019
De Stadsjury is momenteel bezig met het beoordelen van de ruim 150 ingediende initiatieven van. De jury overhandigt dit juryrapport aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Rotterdam. De beste projectplannen krijgen een startbudget. In november is bekend welke initiatieven met hulp van CityLab010 in 2019 van start kunnen gaan. In 2019 kun je dus geen startbudget meer aanvragen.

Nieuwe ronde CityLab010 2020
Loop je met een goed idee rond en wil je in contact komen met CityLab010? Doe dan mee! Schrijf je in en een coach van team CityLab010 neemt contact met je op. Ook vragen we je een samenvatting van jouw initiatief op deze website te delen. Samen ga je ontdekken of jouw plan mee kan doen voor het CityLab010-jaar 2020!

Veelgestelde vragen.

Bekijk hier veelgestelde vragen over CityLab010

Lees meer