Over CityLab010.
Groen licht voor vrije energie.

CityLab010 is een ondersteuningsprogramma met een jaarlijks budget van ruim 3 miljoen euro voor initiatiefnemers die aan hun droom voor Rotterdam willen werken. We bieden je de kans jouw initiatief voor de stad waar te maken. Ons programma biedt hulp in de vorm van kennis, coaching en netwerk. Ook kun je de kennis in de stad benutten voor jouw initiatief en nieuwe samenwerkingen aangaan. Dit maakt van CityLab010 dé energiebron voor de stad van morgen.

Onze partners
Allemaal partners met een grote betrokkenheid voor de stad Rotterdam. Stuk voor stuk maken zij zich hard voor ondernemende Rotterdammers om hun droom waar te maken. Zij zetten hun netwerk, kennis en expertise in om je verder te helpen. Neem gerust contact met hen op als je vragen hebt.

Initiatiefnemers 2019
Tot en met 14 juni konden initiatiefnemers met een sterk projectplan een startbudget aanvragen. Inmiddels is het subsidieloket van de gemeente Rotterdam gesloten voor aanvragen en start de beoordelingsfase. Meer weten over de spelregels van dit CityLab010-jaar?

Na de zomer selecteert een Stadsjury de beste projectplannen die een startbudget verdienen en biedt dit aan in een juryrapport aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Rotterdam. Dan wordt bekend welke initiatieven met hulp van CityLab010 in 2019 van start kunnen gaan.

Nieuwe ronde CityLab010
Loop je met een goed idee rond en wil je in contact komen met CityLab010? Doe dan mee! Na deze zomer, begin september, kun je jouw plan delen op onze site. Een coach van team CityLab010 neemt dan contact met je op. Samen ga je ontdekken of jouw plan mee kan doen voor het CityLab010-jaar 2020!