Nieuws.

Opening Buitenplaats Brienenoord.

Buitenplaats brienenoord heropent haar deuren! Na een aantal jaten is het oude zomerkampgebouw klaar op het Eiland van Brienenoord. Er is tijdens de bouw veel aandacht geweest voor hergebruik van materialen en in samenwerking met Superuse Architecten is een sociaal-maatschappelijk project opgestart. Het nieuwe gebouw gaat functioneren als een nieuwe maak- denk- werk- en speelplaats voor Rotterdammers van alle leeftijden. De komende jaren wordt deze ruimte aangeboden aan Rotterdammers om na te denken over de toekomst van Rotterdam.

  • Met elkaar vanuit verschillende disciplines
  • Met mensen van verschillende leeftijden
  • Om samenwerkingen en ontmoetingen te creëren.

Dat het nieuwe pand klaar is geeft natuurlijk reden voor een feestje! Iedereen is vrijdag 20 september tussen 17.00 - 20-00 uur welkom voor het officiele openingsfeestje met de wethouder.
Lukt dit niet dan ben je de rest van de dag welkom om een kijkje te komen nemen. Om 10.00 uur start de feestelijke opening met de wilde zwemclub Brienenoord voor een ochtendduik. Ze maken speeches, plukken bloemen,  maken een performance, maken een soep en al het andere wat nodig is om open te gaan.