Nieuws.

Dromen, Denken en Doen: CityLab010 Netwerkevent 

Op 4 september organiseert CityLab010 van 18.00 -21.00 uur in het Timmerhuis, Halvemaanpassage 1 een bruisend netwerkevent voor iedereen die al bezig is met een plan, een nieuw idee heeft, of een bijdrage kan leveren aan een bestaand project. Alle dromers, denkers en doeners van Rotterdam zijn van harte welkom!  

Wat kun je verwachten?  
Dit is jouw kans om te netwerken, je creatieve kant te laten zien of deel te nemen aan een inspirerende workshop van een van onze partners. Of je nu jouw initiatief wilt presenteren, wilt netwerken of gewoon op zoek bent naar inspiratie. Er is voor iedereen iets te beleven!  

Show & Tell 
Heb jij jouw initiatief al aangemeld bij CityLab010? Reserveer dan een plekje op onze  'Show & Tell' floor. Hier kan je 4 september jouw initiatief presenteren, indruk maken op de Stadsjury, en in contact komen met adviseurs van de gemeente Rotterdam en onze partners. Je ontvangt hiervoor een aparte mail.  

Aanmelden
Wil je er 4 september bij zijn? Vergeet dan niet om je aan te melden. Dat kan via dit formulier: CityLab010 – Inschrijven netwerkavond 4 september. Je kan je met maximaal 2 personen aanmelden.  

Pitch je plan op 7 oktober! 
En dat is nog niet alles! Op 7 oktober hebben we voor iedreen die zijn plan heeft aangemeld een geweldige Pitch-avond gepland staan. Vooraf bieden we een workshop aan om je pitching skills te verbeteren. Meer info hierover krijg je binnenkort, maar begin nu alvast met voorbereiden om je plan op 7 oktober te presenteren aan onze Stadsjury. 

 We hopen je te zien op 4 september!   

 

 Heb je vragen of de uitnodiging nog niet ontvangen? Stuur dan een e-mail naar citylab010@rotterdam.nl. We staan klaar om je te helpen. 

Sfeerimpressie 2023