Nieuws.

Deadline inzicht: bereid je subsidie aanvraag voor met deze tips!

Ben je druk bezig met je Citylab010 aanvraag? Check dan vooral de pagina CityLab010 – Projectplan & handige documenten

Deze documenten helpen jou bij het maken van een sterk projectplan! We raden je aan om hier gebruik van te maken en scroll ook vooral naar beneden voor nog meer handige documenten. Hier staan oa een impactscan, een verkenning met onze partners en een format voor de begroting. Vergeet ook niet de subsidieregeling door te nemen. Zo ben je verzekerd van een goed gestructureerd projectplan!

Let op! De deadline voor de subsidieaanvraag nadert. De deadline voor het indienen van je subsidieaanvraag is 14 november om 12:00 uur in de middag. Projecten die nu worden ingediend, kunnen nog steeds meedoen met deze indieningsronde, maar deelname aan ons ondersteuningsprogramma is niet meer mogelijk. Ook kunnen we niet garanderen dat je project nog gekoppeld wordt aan een adviseur voor advies. We raden je daarom aan om extra aandacht te besteden aan het projectplan via de website, zodat alle vereiste onderdelen erin staan.

  •  Toelichting op een projectplan: Dit geeft je een duidelijk beeld van wat er allemaal in een projectplan moet staan. Klik hier voor meer uitleg! 


Heb je nog vragen? Mail dan naar: citylab010@rotterdam.nl