Nieuws.

CityLab010 verwelkomt nieuwe leden in de Stadsjury!

Met trots kondigen we aan dat Rianne, Jeremiah, Annick, Ruth en Stefan zich hebben aangesloten bij onze Stadsjury! Deze enthousiaste Rotterdammers staan klaar om samen met de andere zeven juryleden de initiatieven voor 2024 onder de loep te nemen.

Heb jij een innovatief idee voor onze stad? Dan is dit jouw kans! Er is maar liefst 1 miljoen euro aan startbudgetten beschikbaar voor unieke projecten die Rotterdam een boost geven.

Waarom zetten onze nieuwe leden zich in voor de Stadsjury? Omdat zij geloven in de kracht van samenwerking en innovatie om van ons Rotterdam een nog toffere stad te maken.

De Stadsjury heeft de belangrijke taak om de ingediende CityLab010-initiatieven te beoordelen en een juryrapport op te stellen voor het college. Met hun deskundige adviezen bepalen zij wie er met een startbudget aan de slag kan gaan. Dien jouw idee vandaag nog in en wie weet zie jij jouw project binnenkort werkelijkheid worden. 

Veel succes aan alle juryleden! ✨

Weten waarvoor je de Stadsjuryleden uit hun bed kan halen? Lees hier verder: CityLab010 -  Stadsjury

Op de foto van links naar rechts: Jeremiah Durand, Annick van Berne, Albert Leutscher, René Bouwmeester, Tania Bhulai, Martijn Verbeek, Marcel E. Latupeirissa, Rianne Verrijp, Alice Fortes.
Ontbrekend: Tom Van der Veer, Ruth Stijns, Stefan Buijsingh