Nieuws.

Aanmelden voor CityLab010: Mis de Start Niet!

Loop je met mooie plannen rond voor Rotterdam en ben je van plan om een startsubsidie bij ons aan te vragen? We krijgen vaak de vraag tot wanneer je je kunt aanmelden en hoe het proces verloopt. Hieronder vind je alle belangrijke informatie om op tijd van start te gaan.

Hoewel er geen officiële deadline is voor aanmelding, is het sterk aan te raden om je voor september in te schrijven.  Het ondersteuningsprogramma begint namelijk in september en biedt waardevolle begeleiding en informatie die je helpen bij je subsidieaanvraag. Door je op tijd aan te melden, zorg je ervoor dat je alle onderdelen van het ondersteuningsprogramma kunt volgen.

Subsidieaanvragen
De harde deadline voor het indienen van je subsidieaanvraag is 14 november. Dit betekent dat je tot die datum de tijd hebt om je aanvraag in te dienen. Let er echter op dat het voorbereiden van een goede subsidieaanvraag tijd kost. Hoe eerder je begint, hoe beter je je plan kunt uitwerken met behulp van de door ons geboden ondersteuning.

Waarom vroeg aanmelden?
Door je vroeg aan te melden, profiteer je van:

  • Volledige deelname aan het ondersteuningsprogramma
  • Vroegtijdige feedback en begeleiding van adviseurs en partners
  • Meer tijd om je aanvraag zorgvuldig voor te bereiden

Wacht dus niet te lang met aanmelden om optimaal voorbereid te zijn voor de subsidieaanvraag!

Meer informatie
Heb je nog vragen,  wil je meer weten over het programma of ons netwerkevent op 4 september? Neem dan gerust contact met ons op via citylab010@rotterdam.nl of bekijk onze website voor alle details en tips.
Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws en belangrijke updates over CityLab010? Volg onze socials en meld je aan voor onze nieuwsbrief dan ontvang je het laatste nieuws direct in je inbox!