Toiletpapier uit Rotterdam. Een wc rollenfabriek van oud papier & groenafval

ConComCow - Connecting Communities in Coworking is een netwerkbedrijf in de nieuwe economie. Het focust zich op het organiseren van bijeenkomsten in de stad, het schrijven van verhalen en het ontwerpen van projecten.

Wilt u uw bedrijf vanaf 2020 MVO en duurzaam maken? Start dan vandaag nog met het steunen van dit initiatief en neem voortaan je wc rollen af bij ons! Wij maken volwaardig toiletpapier van oude kranten en groenresten uit Rotterdam: dit is volledig circulair, super schoon en B2B: inclusief bezorging!

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

circulair: van oud papier en groenafval uit Rotterdam een nieuw product maken. schoon: volwaardig kwalitatief product wat duurzaam vervaardigd wordt sociaal: arbeidsplaatsen voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt digitaal: rollen zijn online te bestellen en kunnen worden afgeleverd bij uw bedrijf.
Door de aanschaf van dit product wordt in navolging van verduurzaming koffie, een start gemaakt met een goede bedrijfsvoering op het toilet. Onze toiletrollen worden vervaardigd uit Rotterdams groen en papierafval, en worden gemaakt door nieuwkomers & oudere Rotterdammers in een mooie fabriek.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief