Voor Door, carrousel van lerend werken. Studio voor muziek, fashion & branding

Houssein Bouziane, programmamaker, creatief en maatschappelijk ondernemer bij Madeby, projecten voor hedendaagse belangen. Samir Yaaqobi, jongerenwerker bij S.O.S. jongerenwerk en coördinator van de Werkgroep Jongeren Middelland. Joke van Bilsen, communicatie

Muziekstudio en creatieve werkplaats voor fashion & branding bestemd voor jongeren in Middelland, ter verbreding van de horizon en toekomstperspectief, geleid door professionals. Met creativiteit als middel ontwikkelen jongeren sociale skills, bewustwording, arbeidsdiscipline en zelfontplooiing.

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

Rotterdamse jeugd groeit grotendeels op in een kansrijke, gezonde omgeving maar leeft meer met achterstand en maakt ook meer aanspraak op zorg dan elders. Jongeren met achterstand gaan minder naar naschoolse activiteiten. Voor Door biedt hen kans om talent, interesse en creativiteit te ontwikkelen. 
Door kennismaking met het creatieve aanbod wordt het voor jongeren die in aanmerking komen voor trajectbegeleiding eenvoudiger om aan te geven waar zij zich goed in voelen en wat zij verder zouden willen ontwikkelen. Tijdens hun werkzaamheden worden zij gecoacht en gemonitord door profs.    

Bijlagen.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Houssein Bouziane
Samir Yaaqobi
Joke van Bilsen