Horror Events: Circus of Horror. Spookhuis Rotterdam, durf jij het aan?

Wij zijn stichting Horror Events. Gefocust op evenement waar de beleving van de bezoeker centraal staat. Door middel van de emotie ''angst'' maken wij jouw avond compleet tot een onvergetelijke ervaring.

Circus of Horror is de nieuwe Leisure beleving in Rotterdam. In dit 2023 zetten wij met de nieuwste effecten binnen de Halloween scene het meest spectaculaire spookhuis van Nederland neer. Met echte acteurs, sfx-effecten, geur, kleur en emotie nemen wij jou mee in ons interactieve verhaal.

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

Een unieke attractie in Rotterdam, van ongekende kwaliteit nog niet eerder gezien in de regio. Met echte acteurs, mooie decoratie, nieuwe effecten en betaalbaar. Rotterdam als de Horrorstad van Nederland.
Ons spookhuis is de ontmoetingsplek voor jongeren, wij willen op een unieke manier jongeren bij elkaar brengen. Daarnaast is ons spookhuis de manier om jongeren en geïnteresseerden in het werkveld te betrekken.
Wij vinden het belangrijk dat het betaalbaar en leuk voor iedereen blijft. Daarvoor rekenen wij per kaartje minder dan andere gelijkwaardige initiatieven, zodat het een leuk avondje weg is voor alle Rotterdammers.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Jordi Schipper