Casterbee. Rotterdamse talenten in je pocket

Casterbee is hét platform dat de huidige & traditionele wijze van modellen & acteurs boeken doorbreekt. Mooi gezegd; de markt 'disrupten'. Onze Beta-versie heeft al succesvolle cases geboekt, en talenten & kleine ondernemers geholpen. Tijd om dit portable te maken in een toegankelijke applicatie.

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

Gebruik van modellen en acteurs in advertenties werkt, dit is het bewijs van decennia lange reclame-campagnes door vooralsnog grote bedrijven. Maar nu krijgen ook kleine Rotterdamse ondernemingen deze mogelijkheid; al vanaf 15 euro kunnen zij zonder kopzorgen modellen inhuren voor hun advertenties.
Wij willen de markt laten groeien maar ook laten veranderen. Door meer partijen toegang te geven tot het boeken neemt de vraag naar diversiteit ook toe. Waar vroeger het voorkwam dat een select groepje werd voorgesteld, krijgt bij ons iedereen gelijke kansen. Wij nemen afscheid van het 'standaard'.
Waar moet je beginnen als je niet uit deze industrie komt? Hoe werkt het allemaal? Wat als je nog helemaal geen connecties hebt? Is het veilig om alleen maar hier op te focussen? Hoe haal ik het maximale eruit? Deze en meer vragen gaan wij tackelen door o.a. hands-on 1-on-1 assistentie te bieden.
Er is een grote groep Rotterdamse MKB’ers die beschikken over een grote som geld voor adverteren, maar niet weten hoe ze op de nieuwe digitale manier moeten adverteren vanwege gebrek aan kennis en toegankelijkheid. Wij merken dat wij de markt al aan het openbreken zijn en toegankelijkheid bieden.

Bijlagen.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Jorge Bijleveld
Jorge Bijleveld