Missie 010. Starten bij de basis en werken aan de toekomst

Startbudget toegekend € 30000,-
Case Lagendijk, werkzaam in het speciale onderwijs. Een echte Rotterdammer, die het voor de kinderen maar ook voor de overige inwoners, bezoekers en ondernemers in Rotterdam leuker wil maken. Gericht op de toekomst werken aan digitale geletterdheid. Heel belangrijk voor de Rotterdamse jeugd.

Missie 010 is een digitale sticker met een nfc chip. Voor de inwoners, ondernemers en bezoekers van 010 en gemaakt door Rotterdamse scholieren die een speciale les digitale geletterdheid volgen. Missie 010 is uniek, vooruitstrevend en servicegericht. Samen maken we Rotterdam nog leuker.

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

Missie 010 zet zich in om Rotterdamse scholieren een stevige basis te geven in onze digitale samenleving. Een veilige basis, met kennis over de gevaren en valkuilen van het internet én het besef dat de online wereld, ongekende mogelijkheden biedt. Ons doel is de jeugd de kans te geven te ontdekken en te werken met innovatieve en unieke middelen. De digitale maatschappij koppelen aan Rotterdam, de basis van de kinderen en oorsprong van de toekomst.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Case Lagendijk