Fresh Salad Maker . Food Tech, Smart Machine, Fresh Salad Maker

De aanvrager van onderhavig project is UBO Tech. Het bedrijf is een eenmanszaak en de eigenaar is Awais khan. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling van robotica in food-sector.

De ontwikkeling van een smart machine waarbij klanten binnen een minuut een verse salade maken met een keuze uit meer dan 20 ingrediënten. Deze worden in de machine bereid. De klant bepaalt zelf wat hij eet. De machine combineert de eigen keuze, gezond eten en het tegengaan van verspilling.

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

De verse salades zijn in een fabriek gemaakt en volgens de keuze van de fabrikanten. De salades hebben calorierijke ingrediënten en zijn volgens de smaak van anderen. De Fresh Salad Maker biedt klanten de mogelijkheid om zelf te bepalen wat zij in de salade willen hebben en volgens hun eigen smaak.
De machine vermindert de totale voedselverspilling aanzienlijk. De klant bepaalt o.b.v. eigen voorkeuren. Dit heeft ook voordelen voor de voedingsindustrie en het milieu omdat er veel minder wordt verspild, minder plastic nodig is en ook minder verkeersbewegingen. Je kiest terplekke de salade.
Doordat de ingrediënten in de machine worden gekoeld en verwerkt blijven deze langer vers dan in de voorverpakte salades. Er is ook geen smaakvermenging tussen de ingrediënten waardoor de eigen salade ook beter smaakt dan de voorverpakte salades in de winkel.
Doordat er geen mensen zich bezighouden met het prepareren van de salades zal besmetting met het Coronavirus gereduceerd worden.

Bijlagen.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief