FALAFVAL . Minder afval, meer FALAFVAL.

Startbudget toegekend € 24870,-
Wij (Scifo en Ayuk) hebben FALAFVAL opgericht met een missie. Wij willen dat zo veel mogelijk reststromen worden gebruikt om nieuwe producten te maken. Ook willen wij mensen blij maken met mooie producten die lekker én duurzaam zijn; een guilty pleasure zonder schuldgevoel. Dat is FALAFVAL.

Wij zijn FALAFVAL en wij voeren de strijd tegen voedselverspilling! Wij maken duurzame & plantaardige falafel van overgebleven groente-en fruitpulp, en verkochten in 2019 ruim 2000 gerechten op Rotterdamse evenementen. Nu willen we meer impact maken met een FALAFVAL voor de zakelijke markt.

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

FALAFVAL is typisch Rotterdams; innovatief, duurzaam en sociaal. Met plantaardige falafel gemaakt van reststromen gaan wij de strijd aan tegen voedselverspilling. Zo maken wij onze geliefde stad een stukje mooier. FALAFVAL is betaalbaar Rotterdams street food, om te delen en samen van te genieten.
Wij verkochten in 2019 al meer dan 2000 gerechten aan consumenten. Nu willen wij een grotere impact maken door zakelijk (b2b) te leveren; we zien hier grote interesse voor. FALAFVAL heeft de kans om te laten zien hoe we beter met eten kunnen omgaan, en inspireert ondernemers om hetzelfde te doen.

Bijlagen.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Scifo Minnaard