All About 010. Waar ga jij met wie naartoe in Rotterdam?

Culture-Match innoveert entertainment & cultuur. Door het inzetten van datatechnologie & platform-ontwikkeling creëert Culture-Match oplossingen om mensen toegankelijker het (culturele) aanbod uit hun stad te laten ontdekken. Als startup geloven wij in samen. Door ervaring te delen, beleef je meer!

AllAbout010 is de gratis app met alle Rotterdamse events, activiteiten & cultuur, gepersonaliseerd binnen handbereik. AllAbout010 verbindt Rotterdammers. Ontdek nieuwe mensen met dezelfde interesses en voeg vrienden toe. Want sámen erop uit en beleving delen is het mooiste wat er is!

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

Men bezoekt geen (cultureel) aanbod omdat ze niemand hebben om mee te gaan. Samen eropuit en kunnen delen stimuleert bezoek. AllAbout010 is een interactief platform wat mensen samenbrengt o.b.v. gemeenschappelijke interesses met de mogelijkheid om samen de stad te ontdekken. Samen tegen eenzaamheid!
Het datagedreven platform match het diverse aanbod uit de stad met de diverse interesses van haar inwoners. Zo is er voor iedereen altijd wat te vinden. Door deze technische infrastructuur & data kunnen R'damse organisaties gerichter met hun doelgroepen communiceren (ook de 'niet-bezoeker').
Het platform van AllAbout010 wordt gedragen door haar gebruikers (Rotterdammers) en de content (R'dams aanbod). Samen innoveren we met deze digitale 'culturele' infrastructuur voor de stad. AllAbout010 geeft namelijk terug, doordat een percentage van gekochte tickets teruggaat naar de sector/makers.

Bijlagen.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Roman Sol