Agenda.

Voor Goed: inloopspreekuur voor impact ondernemers.

Rotterdam kent steeds meer ondernemers die bijdragen aan de stad. Zij geloven in 'ondernemen én goed doen'. Vanuit Citylab010 en Voor Goed stimuleren wij deze ontwikkeling. Een ontwikkeling die bijdraagt aan een ‘beter, mooier en socialer Rotterdam voor iedere Rotterdammer.' Ben jij zo'n ondernemende Rotterdammer die bijdraagt aan de stad en heb je een vraag, idee, probleem, groeiambitie of wil je gewoon even sparren? Kom dan naar het maandelijkse impactspreekuur en wij doen ons uiterste best om je verder te helpen.

What's in it for you?
Wil je de stad verbeteren en ben je daarom aan het ondernemen? Kom langs!
Jouw vraag staat centraal. Van daaruit gaan wij kijken hoe we je kunnen helpen. Voor Goed heeft een uitgebreid netwerk binnen Rotterdam en daarmee korte lijnen naar o.a. de overheid, corporates, fondsen, hubs en veel andere sociaal ondernemers. Dus niet meer van het kastje naar de muur, maar 1 aanspreekpunt & warme connecties. We geven je snel en duidelijk perspectief op de (on)mogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we jou koppelen aan het juiste netwerk in de stad en er zijn nog talloze andere manieren waarop we je verder kunnen helpen. Voor concrete vragen over CityLab010, zitten onze collega's van CityLab010 ook aan tafel.

Aanmelden voor het inloopspreekuur?
https://www.eventbrite.com/e/voor-goed-x-citylab010-spreekuur-tickets-64303680038


Samenwerking

  • Team Voor Goed: Voor Goed werkt samen met o.a. sociaal ondernemers, corporates, de overheid en diverse fondsen aan de maatschappelijke vraagstukken van de stad. Voor Goed faciliteert sociaal ondernemers/initiatiefnemers (startups en scale-ups) o.a. door ze te verbinden met het juiste netwerk, kennis en geld.
  • Team CityLab010: voor initiatiefnemers in Rotterdam die een innovatief en maatschappelijk relevant idee hebben voor de stad. CityLab010 is hét innovatielab van Rotterdam en biedt hulp in de vorm van kennis, coaching, netwerk en eventueel een startbudget.
  • Partners: wisselend zullen andere vrienden uit de stad aanschuiven om kennis te delen en advies te geven. Denk aan experts vanuit Noorderwind, Venture Café, Rotterdam Partners, Blue City, vanuit corporates of vanuit de gemeente.

Wie ben jij?

  • Sociaal ondernemer die goed doet voor Rotterdam
  • Deelnemer van Citylab010 of alumni die verder wil groeien
  • Iemand met een goed idee om bij te dragen aan de stad en je wilt gaan ondernemen
  • Werkzaam bij een bedrijf of organisatie en wil je meer impact maken


Je bent van harte welkom!