Agenda.

Metaverse & The City.

Met veel plezier nodigen we je uit voor ons event ‘Metaverse & The City’. Reken op een boeiend programma met diverse inspirerende sprekers die elk hun eigen visie geven op de impact van de ‘metaverse’ op onze levens en onze leefomgeving. Nu we nog aan het begin staan van dit fenomeen hebben we de mogelijkheid om mee te denken, mee te doen en met elkaar te leren.

 

De komende tijd willen we met elkaar verder verkennen welke kansen we kunnen benutten en wat de uitdagingen zijn die we hebben te adresseren. Wie ontwerpt en ontwikkelt de metaverse? Welke principes willen we hierbij met elkaar hanteren? Welke impact heeft de metaverse straks op onze samenleving? Welke rollen zijn er weggelegd voor overheden? En hoe geven we onze verbeelding de ruimte bij het vormgeven van deze toekomst? Het zijn slechts enkele van de vraagstukken die we graag ook samen met jou de 29e onderzoeken.

 

Eerste 75 aanmeldingen krijgen gratis toegang

Ons event maakt onderdeel uit van ‘Immersive Tech Week’, dat van 28 november tot en met 2 december plaatsvindt in De Doelen in Rotterdam. De eerste 75 personen die zich aanmelden krijgen een gratis dagkaart voor 29 november (ter waarde van 139 euro) met de kortingscode ITW-METAVERSECITY.

 

Geen gratis dagkaarten meer? Ontvang alsnog 50% korting

Zodra de gratis kaarten vergeven zijn, krijg je alsnog korting op de reguliere prijs voor een dagkaart met de code ITW-ROTTERDAM50. Het entreebewijs biedt ook toegang tot de andere events die dag. Let wel: alle sessies zijn Engelstalig.

 

Interesse? Meld je dan snel aan!

Je kan je met de kortingscode inschrijven via de website van Immersive Tech Week: http://immersivetechweek.co. Op deze site vind je ook alle informatie over het programma, de locatie en bereikbaarheid.