Yes We Care.

Maatschappelijk betrokken ondernemen
Yes We Care ondersteunt bedrijven actief op het gebied van maatschappelijk betrokken ondernemen. Zij bieden bedrijven een tool om de impact die zij realiseren te meten, welke zij kunnen gebruiken voor een betere strategie, meer resultaten en voor eigen PR en communicatie. Daarnaast verbindt Yes We Care maatschappelijk betrokken bedrijven, biedt zij hen een podium en fungeert Yes We Care als benchmark. Daarmee geeft maatschappelijk betrokken ondernemen niet alleen voordelen aan de maatschappij, maar brengt het ook voordelen mee voor het bedrijf zelf.

Vrijblijvend consult over marketing en doelgroepen
Initiatiefnemers kunnen bij Yes We Care terecht voor een advies over marketing en de doelgroep. Zij helpen je met het segmenteren van de doelgroep en het aanbod en de communicatie op jouw doelgroep af te stemmen. Door middel van marketing staan de behoeften van jouw doelgroep centraal, waardoor zij zich meer aangesproken zullen voelen door het aanbod. Initiatiefnemers kunnen gebruik maken van een vrijblijvend consult bij Yes We Care.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Tessa de Groot

DE PARTNERS VAN CITYLAB010.
BETROKKENHEID IS KEY.

CityLab010 is een samenwerkingsprogramma tussen de gemeente Rotterdam en een aantal maatschappelijk betrokken partners. Allemaal partners met een grote betrokkenheid voor de stad Rotterdam.

BEKIJK ALLE PARTNERS