Stadsjury CityLab010.
Kennis van zaken en hart voor de stad

De Stadsjury CityLab010

De Stadsjury CityLab010 bestaat uit 12 leden met kennis van zaken en hart voor de Rotterdam. De Stadsjury maakt op basis van een inhoudelijike inhoudelijke overwegingen op basis van de Subsidieregeling CityLab010 een juryrapport waarin staat welke CityLab010-initiatieven een startbudget verdienen.

Het juryrapport wordt aangeboden aan het college van burgemeester en wethouders van Rotterdam. Zij verzorgen de afhandeling van het juryrapport. De ambtelijke expertise wordt optimaal ingezet om de Stadsjury inhoudelijk te ondersteunen. Denk hierbij aan het organiseren van jurybijeenkomsten, het inhoudelijk adviseren en hulp bij het uitwerken van het juryrapport.

Meedoen aan de stadsjury?

Op dit moment loopt de werving van de juryleden.

Ben jij diegene die woont of werkt in Rotterdam met kennis van zaken en hart voor de stad? Wil jij je inzetten voor CityLab010, dé plek waar de mooiste ideeën werkelijkheid worden? Solliciteer dan voor 1 april 2019. In week 16 en 17 vinden de selectiegesprekken plaats. Wie weet krijg je een verantwoordelijkheid waarbij je mee gaat beslissen over een fors budget.We verwachten veel reacties, er is een mogelijkheid dat de wervingstermijn eerder wordt gesloten. Lees hieronder hoe je je kunt aanmelden.

CityLab010 zoekt leden voor stadsjury.

Meld je aan!

Lees meer