Super Family Education Experience Center. Onderwijs en ontwikkeling komt al spelend samen

Super Family is een zorginstelling voor gezinnen waar de ontwikkeling niet vanzelf gaat. Wij organiseren gezinsbegeleiding voor kinderen met TOS en verbindende activiteiten in heel Rotterdam.

's Werelds eerste centrum waar AI/AR technologie, wetenschap, onderwijs en alle kennis over ontwikkeling van kinderen samenkomen in een leerzaam, speels en superleuk centrum! Weg met de steriele uitstraling. Hier met de leukste uitdagende en meest innoverende spelletjes en zelfs een Superhelden HQ!

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

In Rotterdam is veel te doen, vooral in het Westen en Noorden zijn er veel leuke activiteiten. In het Zuiden, wat nu volledig in ontwikkeling is, is nog weinig leuks en uitdagends te doen voor gezinnen. Wij brengen Zuid met ons centrum weer tot ontwikkeling en leven.
Dit centrum is een mix van een super leuk innovatief educatief uitje voor gezinnen, dat voor iedereen betaalbaar is. Ook is ons centrum toegankelijk voor scholen als excursie en voor gezinnen of kinderen die taal niet machtig zijn, door onze taalversterkende activiteiten en non-verbale spelletjes.
Het experience center heeft als doel om verbinding te dienen en zowel ons als stad, alsmede onze scholen, maatschappelijke organisaties en relevante zorginstellingen en natuurlijk onze gezinnen de maatschappelijke positie te versterken door elkaar te dragen en op 1 plek multidisciplinair samenwerken

Bijlagen.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Danielle de Veld
Jessica Mulder