The Soof Box. Refurbished babykleren aan huis in abonnementbox

the Soof box maakt het voor iedere Rotterdamse ouder mogelijk om op een duurzame manier hun baby te allen tijde van een leuk setje kleding te voorzien in de juiste maat, voor een bedrag lager dan een gemiddeld telefoonabonnement. Goed voor mens én milieu.

the Soof box is een volledig circulaire bezorgingsdienst voor refurbished babykleertjes aan huis in abonnementbox. Zo heeft je baby altijd leuke kledingsetjes in de juiste maat. Groter maatje nodig? Dan ontvang je een opvolgbox met nieuwe kleertjes in het nieuwe maatje. De oude box? Die wordt gereinigd en gerecycled!

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

Het idee is simpel: door babykleertjes te refurbishen en opnieuw beschikbaar te stellen aan nieuwe gezinnen, wordt het proces circulair gemaakt. Er hoeft minder gefabriceerd en geconsumeerd te worden, waardoor we circulariteit in zijn zuiverste vorm nastreven, namelijk een wereld zonder afval.
Wij vinden dat iedere baby recht heeft op leuke, warme en passende kleertjes. Door babymode refurbished aan te bieden, kan de prijs gedrukt worden. Via het abonnementsmodel wordt er geborgd dat de baby’s en dreumesen altijd de juiste maat hebben, passend binnen het seizoen. abonnement.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Valerie Slob