Projectplan Campus Academie Hoogvliet.

Startbudget toegekend € 8000,-

Het doel is om bassischoolleerlingen uit groep 8 in Hoogvliet extra aandacht, ondersteuning en huiswerkbegeleiding aan te bieden.

Wie E.Reyes
Jaar 2016
Categorie Heb hart voor onderwijs

Omschrijving

Het doel is om bassischoolleerlingen uit groep 8 in Hoogvliet extra aandacht, ondersteuning en huiswerkbegeleiding aan te bieden naast de reguliere onderwijsprogramma’s. Hierdoor worden er veel meer kansen en mogelijkheden gecreëerd om zich beter op hun toekomst voor te kunnen bereiden en krijgt het kind de benodigde aandacht dat hij verdient om het maximale uit zichzelf te kunnen halen. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om te ervaren wat er allemaal nodig is om je toekomst verwachtingen waar te kunnen maken.

Sociale relevantie

Kinderen krijgen door dit project meer aandacht en begeleiding bij de citotoets, leren op een recreatieve en educatieve manier, worden geholpen om hun talent te ontdekken. De deelnemers krijgen de mogelijkheid om te ervaren wat er allemaal nodig is om je toekomst verwachtingen en dromen te kunnen waarmaken. Dat de deelnemers door de huiswerkbegeleiding extra aandacht krijgen voor bijvoorbeeld vakken als Nederlands en rekenen.

Innovatie

Het project is uniek een soortgelijk project bestaat er nog niet in Rotterdam. Dit project is innovatief voor de stad Rotterdam.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief