LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT. broedplaats voor 45+ ondernemers

Wie LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT - broedplaats voor 45+ ondernemers
Jaar 2019
Categorie MKB en ZZP voor de nieuwe economie

LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT – helpt 45+ ondernemers antwoorden te vinden die negatieve spiralen doorbreken. Belangrijkste actiepunt: een wervend verhaal, een dito aanbod en de nodige creativiteit en innovatie op zakelijk gebied. Handvatten voor duurzaam succes: een boek, leergang en broedplaats.

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

Vanuit een holistisch perspectief op marketing, communicatie en ondernemen geeft LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT – stap voor stap – antwoorden op tijdloze strategische vragen en handvatten voor duurzaam succes die 45+ bedrijven enthousiast maken, energie geven en in hun kracht zetten.
LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT is speciaal bedoeld voor al die 45+ helden die zichzelf, met terechte trots, zelfstandig professional, ondernemer of cultuurmaker noemen. Met hun talent, kennis, ervaring en aanwezigheid verrijken zij onze wereld en laten hem mooier achter dan ze hem aantreffen. Dat verdient ondersteuning.
Zelfstandige professionals zijn heel goed in hun vak, maar niet altijd even goed in zichzelf verkopen, onder de aandacht brengen en een wervend verhaal vertellen. Dat laatste is het métier van LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT. 45+ ondernemers zijn in Rotterdam een kwetsbare groep, terwijl hun unieke kwaliteiten een belangrijke meerwaarde toevoegen.
Rotterdam kent vele initiatieven voor startende of doorstartende ondernemers. 45+ ondernemers ervaren echter specifieke problemen die met ondersteuning op maat tot de juiste oplossingen leiden. LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT wil voor hen een platform en een community vormen. Als mastermind en netwerk.
LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT is de opvolger van Zichtbare Zaken, Creativity for Business, dat in zijn 10 jarig bestaan heeft bewezen 45+ ondernemers succesvol te kunnen begeleiden en ondersteunen. LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT heeft als startup de ambitie als broedplaats een duurzaam initiatief op te zetten dat binnen vijf jaar ook onafhankelijk van de oprichter kan functioneren.
LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT is een Rotterdams initiatief dat binnen de broedplaats een team van (bij voorkeur) Rotterdamse 45+ professionals samenbrengt die op detailniveau ondersteuning bieden aan 45+ ondernemers uit Rotterdam. LAAT ZIEN WAT JE WAARD BENT werkt samen met relevante bestaande Rotterdamse initiatieven.

Bijlagen.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Huub Koch