M4H < KEILEBRUG > BoTu. Een circulaire verbinding tussen Dakpark BoTu en M4H

Wie Keilecollectief
Het Keilecollectief is een groep professionals die zich inzet voor een betere leefomgeving in de breedste zin van het woord. Het Keilecollectief bestaat uit ontwerpers, makers en verbinders en is gehuisvest in het Keilepand in M4H I Makersdistrict, Rotterdam.
Jaar 2019
Categorie Halvering afvalberg door circulair

Om te verbeelden wat de toekomst brengt bouwen we volgend jaar tijdens de Rotterdamse Architectuur Maand en de IABR 2020 een tijdelijke brug vanaf het Dakpark Delfshaven naar het Vierhavensblok in M4H/Makersdistrict om zo de wijken BoTu en M4H voor een aantal maanden met elkaar te verbinden.

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

M4H < Keilebrug > BoTu verbeeldt de toekomst
M4H: dé plek voor circulaire maakindustrie en creatieve economie waar de komende 40 jaar wordt gebouwd aan een bruisende nieuwe stadswijk. BoTu: een wijk waar eendrachtig wordt samengewerkt aan een Veerkrachtig BoTu. De Keilebrug verbindt hen en geeft nieuwe energie en kansen voor iedereen.
M4H: een fantastische plek waar veel creatieve geesten en innovatieve ondernemers bezig zijn met het verbeteren van onze leefomgeving. In BoTu zijn leergierige kinderen en scholieren die graag de wereld om hen heen ontdekken. De Keilebrug verbindt deze 2 werelden en geeft perspectief aan de toekomst
BoTu: één van de eerste wijken in R'dam die van het gas afgaan. M4H: Onderdeel van Testsite M4H+, waar door IABR onderzocht wordt hoe je dat doet en wat dat betekent. Door de Keilebrug worden theorie en praktijk op een heel directe manier verbonden!

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Keile Collectief