De Leerkrachtenplanner. Een leerkrachtenplanner voor overzicht op papier.

Vanuit mijn eigen bedrijf (DroomJuf) help ik leerlingen en scholen om hun unieke talenten en dromen te ontdekken en deze tot uiting te laten komen. Ik doe dit o.a. door het geven van gastlessen en het begeleiden van leerkrachten voor hoe zij dit in het onderwijs handen en voeten kunnen geven.

Leerkrachten hebben tegenwoordig veel werkdruk. Leerkrachten werken met verschillende to-do-lijstjes. Daarom heb ik een overzichtelijke leerkrachtenplanner ontwikkeld, hiermee behouden leerkrachten overzicht over hun to-do-punten en kunnen ze zich focussen op de dingen die waarde hebben: leerlingen!

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

Leerkrachten hebben tegenwoordig veel werkdruk. Ze moeten veel balletjes hoog zien te houden en moeten hierbij het overzicht houden. Veel leerkrachten werken met onhandige post-its. Met dit project krijgen leerkrachten een eigen planner zodat ze beter overzicht hebben over hun werkzaamheden en tijd.
Als leerkrachten overzicht hebben over wat er gedaan moet worden dan kunnen docenten sneller bij schakelen en bijvoorbeeld hulp inschakelen als ze zien dat hun werkzaamheden teveel worden. Dit maakt dat een docent werkzaamheden gaat doen waar hij goed in is, wat leidt tot beter onderwijs.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Eline van den Doel