ARK Rave Studio. “Would society be better if we danced everyday?”

Connor Schumacher is geïnteresseerd in wat dans ooit was, wat dans is en wat dans zou kunnen zijn. Daarbinnen ziet hij ruimte voor een revolutionair idee. Dus laten we vooral bewegen.

Een nieuw concept voor algehele fitness, wellness en verbinding in Rotterdam. Het antwoord op verantwoord en duurzaam feesten. Een plek waar je in beweging wordt gebracht, fysiek en mentaal. ARK Rave Studio biedt begeleide ravesessies; Oefeningen in het mens zijn in de samenleving en in onze stad.

Daarom goed en innovatief voor rotterdam.

Rave Studio komt voort uit de praktijk van danskunstenaar Connor Schumacher. Connor voelt zich verbonden met Rotterdam als zijnde een stad in continue ontwikkeling; altijd bewegend naar het verbeteren van zijn condities.
Steeds meer Rotterdammers (maar ook mensen van buitenaf) weten de weg naar de bewegingslessen van Connor te vinden. Er groeit een verlangen vaker in zijn lessen te kunnen bewegen en dat is wat we meer willen delen en aanbieden, zodat heel Rotterdam in beweging wordt gebracht.
Rave Studio biedt oefeningen voor het mens zijn in de samenleving en in onze stad, gebaseerd op de ware waarden van de rave-cultuur: vrede, liefde, eenheid en respect - voor jezelf en anderen. Een plek waar je op een nieuwe manier aan je fysieke fitheid werkt en we sociale verbindingen beoefent.

meer weten.

Contactpersonen van dit initiatief
Karina van Bezooijen