Agenda.

22 augustus, Voor Goed: spreekuur voor impact ondernemers .

Rotterdams impactspreekuur // Voor Goed!

Rotterdam kent steeds meer ondernemers die geloven in: ondernemen én goed doen. Vanuit
Citylab010 en Voor Goed stimuleren wij deze ontwikkeling. Een ontwikkeling die bijdraagt aan een beter, mooier en socialer Rotterdam voor iedere Rotterdammer.
Ben jij zo'n ondernemer die bijdraagt aan de stad? En heb je een vraag, idee, probleem, groeiambitie? Of wil je gewoon evensparren? Kom dan naar het maandelijkse impactspreekuur.

Hoe werkt het impactspreekuur?

Elke vierde donderdag van de maand staan onze experts tussen 9.00 en 11.00 uur klaar om met je in gesprek te gaan. De experts zijn medewerkers vanuit Voor Goed en onze partners (Citylab010, Noorderwind, Another Brand Story e.a.)

We werken op afspraak.
Boek daarom snel een ticket zodat je verzekerd bent van een plek! Het zijn korte en krachtige ontmoetingen van een kwartier waarbij we jou graag willen leren kennen. Gezien de korte tijd is het handig duidelijk aan te geven waar je over in gesprek wilt. Bij het boeken van je ticket kun je daarom al aangeven wat je belangrijkste vraag is. 

 

Wat heb jij eraan?

Voor Goed heeft een uitgebreid netwerk binnen Rotterdam en daarmee korte lijnen naar o.a. de overheid, corporates, fondsen, hubs en veel andere sociaal ondernemers. Dus niet meer van het kastje naar de muur, maar 1 aanspreekpunt & warme connecties.

We geven je snel en duidelijk perspectief op de (on)mogelijkheden. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat we jou koppelen aan het juiste netwerk in de stad en er zijn nog talloze andere manieren waarop we je verder kunnen helpen. 

Hoewel onze expertise groeit, durven we niet te beloven direct antwoord te hebben op al je vragen. In het gesprek maken we daarom ook heldere afspraken over de follow up.

SPREAD THE WORD