Agenda.

Voor Goed spreekuur: impact voor ondernemers .

Rotterdam kent steeds meer ondernemers die geloven in 'ondernemen én goed doen'. Vanuit Citylab010 en Voor Goed stimuleren wij deze ontwikkeling. Een ontwikkeling die bijdraagt aan een beter, mooier en socialer Rotterdam voor iedere Rotterdammer. Ben jij zo'n ondernemer die bijdraagt aan de stad? En heb je een vraag, idee, probleem, groeiambitie? Of wil je gewoon even sparren? Kom dan naar het maandelijkse impactspreekuur.
Elke vierde donderdag van de maand staan wij, samen met onze experts, tussen 9.00 en 11.00 uur klaar om met je in gesprek te gaan. We werken op afspraak. Boek daarom snel een ticket zodat je verzekerd bent van een plek. We werken in de vorm van speeddates, dus korte en krachtige ontmoetingen. Geef daarom duidelijk aan waar je over in gesprek wilt. Bij het boeken van je ticket kun je daarom al aangeven wat je belangrijkste vraag is. Hoewel onze expertise groeit, durven we niet te beloven direct antwoord te hebben. In het gesprek maken we daarom ook heldere afspraken over de follow up.

Naast de 1 op 1 gesprekken is er deze keer voor het eerst een experttafel. 2 mensen vanuit Ploum zullen in 2 sessies van 45mn al jullie juridische vragen beantwoorden.

 

Aanmelden via: https://www.eventbrite.com/e/voor-goed-x-citylab010-spreekuur-7-tickets-66851938949?aff=erelexpmlt