Agenda.

25 november Spreekuur met Voor Goed.

Heb jij een vraag, idee, probleem of groeiambitie? Of wil je gewoon even sparren? Kom dan naar het maandelijkse impactspreekuur van onze partner Voor Goed Rotterdam Impact Agency.

Rotterdam kent steeds meer ondernemers die geloven in 'ondernemen én goed doen'. Vanuit Citylab010 en Voor Goed stimuleren wij deze ontwikkeling. Een ontwikkeling die bijdraagt aan een beter, mooier en socialer Rotterdam voor iedere Rotterdammer. Ben jij zo'n ondernemer die bijdraagt aan de stad? En heb je een vraag, idee, probleem, groeiambitie? Of wil je gewoon even sparren? Kom dan naar het maandelijkse impactspreekuur van Voor Goed.

Elke vierde donderdag van de maand zit Voor Goed samen met de experts van Citylab010, tussen 9.00 en 11.00 uur klaar om met je in gesprek te gaan. Voor Goed werkt op afspraak. Reserveer snel een tijdslot zodat je verzekerd bent van een plek. Ze werken in de vorm van speeddates, dus korte en krachtige ontmoetingen van 20 minuten. Geef daarom duidelijk aan waar je over in gesprek wilt. Hoewel de expertise van Voor Goed groeit, durven ze niet te beloven direct antwoord te hebben. In het gesprek maken ze daarom ook heldere afspraken over de follow up.

Klik hier voor het reserveren van een tijdslot